Home » Hjemmekundskab og Sundhed » BH – ja tak

BH – ja tak

Nu har jeg fået skrevet en temmelig lang ønskeseddel med mine gaveønsker til jul, og der er absolut ikke noget, der bare minder om undertøj på ønskesedlen, så nu håber jeg, at min mand for første gang i flere år kan finde på noget andet at give mig i julegave.

Det er naturligvis ikke sådan, at jeg ikke bliver glad for at få noget lækkert lingeri i en pakke under juletræet, men gennem nogle år er det nærmest blevet fast tradition, at min mand giver mig sådan noget i gave, og det er en nogenlunde lige så fast tradition, at han fortæller, hvor meget han glæder sig til at se mig i det, når jeg har pakket gaven ud.

Da vi var helt unge og endnu ikke gift, havde han samme vane med hensyn til julegaver, og jeg kan huske, at han til vores første jul sammen gav mig et meget flot BH sæt, som jeg blev meget glad for. Men han havde nu overvurderet størrelsen på mine bryster, for sættet var med en E-skål, og sådan en kan jeg ikke helt fylde ud. Han havde dog sørget for at kigge efter i mit tøj, hvilken størrelse jeg bruger, så trusserne sad perfekt, og det samme var tilfældet med sættets BH bortset fra størrelsen af skålene.

Da vi havde fået vores første barn, var der en række praktiske ting, jeg ønskede mig til jul. Pengene var ret små, så vi kunne ikke tillade os bare at gå ud og købe de ting, vi havde brug for til den lille, så sådan noget som en ordentlig pusleplade til babyen var at finde på min ønskeseddel.

Da vi efterhånden fik en lidt bedre økonomi, var det, at min mand faldt tilbage til sin gamle vane med altid at give mig noget frækt undertøj i gaver. Jeg ved ikke helt, hvorfor det er så svært for mænd at finde på en julegave til kvinder, men det er det åbenbart for min mand, og det må også gælde for mange andre mænd, for jeg har da ofte hørt, at december måned er den absolut bedste måned for lingeributikkerne.

Men som sagt har jeg nu udfærdiget en ønskeseddel til den forestående jul, og det paradoksale er faktisk, at jeg godt kunne bruge en ny natkjole, der gerne må være både smart og lun på samme tid. Men jeg har valgt at være stædig og holde alt, hvad der bare minder om lingeri væk fra min ønskeseddel.

I går aftes så jeg min mand sidde og bladre i en af de mange reklameaviser, vi får i postkassen. Jeg læste på forsiden af den, at den pågældende butik lovede at gøre det nemt for manden at finde den helt rigtige julegave til hende, som der stod. Og ja – jeg så straks denne: https://luksuslingeri.dk/

Min første tanke var, at reklamen måtte være fra en lingeributik, men efterfølgende kunne jeg se, at den faktisk var fra en smykkeforretning, så jeg lod min mand kigge videre i den, for et smykke bliver vi kvinder jo altid glade for.

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *