Home » Generelt » Mit yndlingsmærke til hverdags- og skolebrug

Mit yndlingsmærke til hverdags- og skolebrug

Danske Gabba er især rigtigt gode til én ting: og det er jeans. Hvis du søger lækre modejeans, er der simpelthen ingen vej udenom Gabba og deres rigtigt fine udvalg af gode jeans.

Hvorfor det lige netop er jeans (bukser), Gabba har valgt at specialisere sig i, ved vi ikke noget om. Gabba er et dansk mærke, og det kan være, at skaberne af mærket bare var trætte af, at modebukser til mænd skulle koste en formue uden overhovedet at se særligt godt ud. Der er ingen der ved det, men hovedsagen er, at det virker helt igennem fantastisk.

Gabbas jeans er nogle af de bedste. Unikke med flotte kendemærker, i alle former og farver og desuden både i korte og lange modeller kan du købe Gabbas jeans. Og de er ikke alene i de almindelige blå denim-farver, men også is striber, tern og meget andet. Hvis du vil skille dig ud fra mængden ved hjælp af dine jeans, så er Gabbas kollektioner vejen frem.

Prisen er desværre også derefter. Gabbas bukser er ikke de billigste af slagsen, og du skal ofte op nær en pris på tusinde kroner for at blive et par Gabba jeans rigere. Derfor kan du nok heller ikke have særligt mange modeller liggende i skabet, men til gengæld kan du da have et enkelt par eller to, som du kan bruge til de vigtigste hændelser. Hvis du alligevel kun er i byen én gang om ugen, vil et par Gabba jeans trods alt også være mere end nok til at dække denne ene dag.

– Se mere fra det danske tøjmærke her

Du kan være heldig fra tid til anden at finde Gabba jeans på udsalg. Dette vil vi gerne opfordre dig til at udnytte: det er sjældent, at man finder bukser fra danske Gabba til rigtigt lave priser, så hvis du en sjælden gang er heldig gælder det bare om at udnytte muligheden!

Det var vores hyldest til Gabbas fantastiske bukser. Vi ses i byen – velklædte!

Hvad koster GABBA?

699949_30065604I denne tekst vil vi forsøge at se, for hvor lidt og hvor meget, man kan købe Gabba tøj.

Det danske mærke Gabba er i konstant fremgang i og med, at flere og flere danskere får øjnene op for netop dette mærke. Det er en fantastisk ting. Gabba fortjener da også denne fremgang, da de om nogen har været med til at forny et ellers ganske statisk marked for mærketøj for mænd. Og tak for det.

Gabba producerer tøj over hele linjen. Du kan altså både købe T-shirts, jeans, striktrøjer og hvad du ellers måtte have lyst til at beværdige dig med hos Gabba, og derfor tænkte vi, at det kunne være interessant at se både minimum og maksimumprisen. Derfor finder vi denne tekst frem til det dyreste samt det billigste outfit vi overhovedet kan med modetøj fra lækre Gabba.

Dyrt:

Jeans – 1.000kr. De dyreste mandejeans vi kunne finde var af typen ”destroyer” og koster hele 1.000kr online hos den billigste modebutik for mænd.

T-shirt – 400kr. En god og simpel T-shirt koster 300kr, men så er kvaliteten godt nok også i orden.

Skjorte – 800kr. en ternet skjorte, hvor alt fra Gabba bare er i orde, koster hele 800kr.

Samlet: 2.200kr. Og så er prisen for sko ikke engang med, men med denne T-shirt, skjorte og disse jeans kommer du også bare rigtigt langt, næste gang du tager i byen. Det lover vi dig også.

Billigt:

Jeans – 500kr. Halvdelen af prisen for de dyreste jeans, er hvad vi kunne finde de billigste for. Måske er dette sidste års kollektion, men det er stadigt nogle voldsomt lækre jeans, og du skal ikke have dårlig samvittighed ved at købe disse.

T-shirt – 200kr. Halvdelen af prisen igen.

Skjorte – 129kr. Nu er der for alvor ved at være meget stor forskel. Vi fandt en skjorte til sølle 129kr – det er virkeligt ikke meget i forhold til de 800kr, vi lå på før.

Samlet: 829kr. For et fuldt sæt tøj minus sko. En tredjedel af prisen fra før.

Med andre ord: Gabba er for alle med hang til lækkert modetøj til mænd!

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *