Home » Generelt » En hyggelig weekend

En hyggelig weekend

Vi er en temmelig stor familie. Og derfor kan der tit gå meget lang tid i mellem, at vi mødes. Faktisk har der i flere år været nogle grene af familien, som vi kun har haft sporadisk kontakt til. Det var vi flere, som for nogle år siden blev enige om, var lidt kedeligt. Så det synes vi, at der skulle gøre noget ved.

Derfor har vi nu indført den tradition, at vi hvert andet år samles til en stor familieweekend. De første plejer at mødes lørdag til frokosttid og så støder folk ellers til op af dagen, som de kan få det til at passe. Der er nemlig nogen i familien som – tro det eller ej – går i skole lørdag formiddag, så det skal de lige være færdige først. Om aftenen holder vi så den store fællesspisning. Nogle tager hjemad igen hen på aftenen, mens andre bliver til dagen efter, hvor vi spiser vores morgenmad i fællesskab og så ellers bare hygger, så længe folk har lyst til at blive. Men ikke længere end at folk at friske til arbejde og skole om mandagen.

Vi holder vores familieweekend forskellige steder i landet, så det ikke er de samme, som skal ud at køre langt hver gang. Vi har prøvet lidt forskelligt. Lige fra et forsamlingshus og en kro til en campingplads og endda en gammel nedlagt skole engang.

Men i år har vi valgt at holde vores komsammen hos Nymarksminde Farmpark og Fodboldgolf i Vodskov. Så det er altså i det nordlige Jylland, at vi mødes i år. Nymarksminde er et skønt sted beliggende i landlig idyl og med masser af gode familieaktiviteter. Og så er der et godt indendørs opholdssted med plads til mere end 100 siddende gæster og grill lige udenfor. Så det er her vi planlægger at holde den store fællesspisning.

Udover, at Nymarksminde er et rigtig hyggeligt sted, har det også den store fordel, at dem som vil overnatte, har mulighed for at leje sig ind i nogle af Nymarksmindes dejlige ferielejligheder. Og morgenmaden kan vi så passende indtage på den dejlige terrasse, som ligger lige op til lejlighederne. Så kan det da ikke blive lettere end det.

 

 

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *