Home » Generelt » Figurer fra Spring CPH

Figurer fra Spring CPH

Fik du den store køkkenmaskine, du ønskede dig i julegave? Jaså, du fik to af dem! En var fra din mand, og den anden var fra dine forældre. Ja, så må du jo bytte den ene. Det håber jeg da, at du kan finde tid til. Har du talt med isenkræmmeren om det? Ok, de vil gerne tage den tilbage. Det er da fint. Har du tænkt på, at du faktisk er meget heldig. Det er jo sådan, at der lige nu er, er mange tilbud på mærkevarer hos isenkræmmeren. Ja, du behøver ikke at lede efter dem på nettet. Der er slet ikke nogen grund til, at du bruger tid på at lede efter ”isenkram udsalg” lige nu. Du skal bare gå ind til isenkræmmeren. Du skal jo alligevel aflevere køkkenmaskinen. Og når du så står der i butikken, så har de sikkert en sektion, hvor de har samlet tilbuddene. Kig på dem. Forhør dig, om du kan få byttet køkkenmaskinen med nogle af varerne, som er på tilbud.

Spring Copenhagen figurer

Det kan være, at isenkræmmeren har lige præcist den vandkande, du ønsker dig på tilbud. Eller måske finder du et produkt, som du bare gerne vil eje. Måske en lille figur fra Spring Copenhagen. Du kan eventuelt få differencen på et tilgodehavende kort, hvis du ikke lige kan bestemme dig for, hvilke produkter du vil have med dig hjem.

Det tror jeg dog, ikke bliver dit problem. Ikke hvis du ligner mig – bare en lille smule. Der er altid flotte og lækre ting hos en isenkræmmer. Også ting, som ikke umiddelbart er funktionelle. Og der er ofte også mange andre ting, som du ikke lige havde tænkt på, som I faktisk har brug for derhjemme. Fx sengetøj. Du var jo bare inde i dit køkkenunivers, fordi det er en køkkenmaskine, som du skal have byttet.

Meget at vælge mellem

Jeg kan dog godt forstå det, hvis du har svært ved at vælge mellem de gode tilbud på mærkevarer. Der er nemlig mange. Og det kan være svært at stå og skulle vælge imellem en lækker, ny mælkeskummer, en fin skål eller en lampe.

Men pas på: Der kan faktisk gå ret lang tid nede hos isenkræmmeren. Det er jo et betagende univers at gå rundt i. Alle de smukke og brugbare ting, som du kan få med dig hjem, skal jo lige undersøges. Og er der måske en, der venter i bilen, så kan det føre til surhed. Jo, jo, jeg har skam prøvet det: At forglemme mig totalt inde hos isenkræmmeren.

Det er jo bare, fordi at vi værdsætter smukke brugsgenstande. Vi kan lide at dække et flot bord – både til hverdag og fest. Derfor tager det tid, når vi er hos isenkræmmeren. Vi bruger nemlig meget tid på at vælge netop de genstande, der passer til vores hjem og stil. Det er der ikke noget mærkeligt i. Så når du nu skal til isenkræmmeren, så skal du enten tage derhen alene, eller I skal derned alle sammen.

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *