Home » Generelt » Inspiration til julens pakkekalender

Inspiration til julens pakkekalender

I mange hjem er december måneds pakkekalender et af de store højdepunkter.

Specielt børnene elsker og ser frem til, at de om morgenen har lov at åbne dagens pakke og se hvilken overraskelse den gemmer på.

En del voksne kan dog heller ikke sige sig helt fri for at føle en vis spænding ved pakkekalenderen.

Pakkekalenderen er ofte en udfordring

Men for den, som står for at indkøbe kalendergaverne og lave pakkekalenderen kan det ofte være noget af en udfordring at finde frem til indholdet. For 24 gaver er immervæk en hel del.

Køb en færdig kalender

Selvfølgelig kan man skyde genvej og købe en fiks og færdig pakkekalender, hvor andre har taget hånd om indholdet. Og det er der også en del som gør. Det er der selvfølgelig heller ikke noget i vejen for. Men sådan en kalender bliver jo på ingen måde personlig. Og man risikerer, at en del af de små pakker bare kommer til at ligge uden at blive brugt, fordi det måske slet ikke er noget, som modtageren af pakkerne har ønsket sig eller overhovedet har brug for.

Lav din egen kalender

Laver man derimod sin egen pakkekalender, kan man sørge for, at indholdet af pakkerne passer til den, som får kalenderen. Det er naturligvis et større arbejde, end at købe en færdig kalender. Men gevinsten skulle så gerne komme i form af tilfredsstillelsen ved selv at have lavet arbejdet og ved, at modtageren med større sandsynlighed kan bruge det, som gemmer sig i kalenderens pakker.

Søg inspiration og hjælp

Er man helt blank for idéer til indholdet i kalenderen, må man have fat i enten nogen som kender modtageren rigtig godt – eller hvis det egentlig er én selv, som burde have det fornødne kendskab, forsøge at udfritte modtageren af kalenderen, uden at vedkommende bliver alt for mistænksom. Men ellers må man holde lidt øje med, hvad der rører sig i tiden og se, om nogle af de populære trends er noget, som man kan læne sig op ad.

Det er ikke altid let at få kreeret en god pakkekalender. Men med lidt opfindsomhed og gåpåmod kan det sagtens lade sig gøre.

 

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *