Home » Generelt » Flyve billigt til Paris?

Flyve billigt til Paris?

Det er altså ikke til at vide, hvad der sker i de kommende måneder. Jeg har et job i modebranchen og skal (muligvis) til modeuge i Paris i slutningen af september og begyndelsen af oktober. Det gik jo godt sidste år. Men bliver det til noget i år?

Billige flybilletter

Det er muligvis ikke det rigtige at gøre, men jeg har altså mest lyst til allerede nu at finde billige flybilletter på rejsepriser.dk dertil. Tror du ikke, alle de her restriktioner er blevet hævet, når vi kommer hen omkring september?

Flyve til Paris

Der er jo mange, som gerne vil deltage i modeugen dernede. Så hvis jeg skal kunne deltage, så skal jeg ikke kun være hurtigt ude med at få købt flybilletter til Paris. Jeg skal også være hurtig til at få bestilt billetterne til nogle af alle de events, der bliver arrangeret. Tør jeg kaste mig ud i det nu. Det er jo ikke billigt. Og vores budget er ikke ubegrænset. Måske skal jeg slå koldt vand i blodet og se tiden an. Det er bare sådan, at det gik jo rigtigt godt sidste år. Vi fik landet en masse kontrakter. Måske er det bedst at sikre sig billetter til modeugen i Paris nu. Det kan måske være det bedste, vi kan gøre for at få firmaet op at køre godt igen. Ingen ved jo, om vi får en modeuge her i København til sommer endnu. Og tiden nærmer sig hurtigt. Vi er jo allerede næsten i maj måned.

Vi havde ellers satset meget på at være til stede under modeugen her i byen. Men som det ser ud nu, så bliver det ikke den succes, som vi havde en idé om, at det vil være.

Jeg tror, at jeg sætter mig ned og leder efter flybilletterne. Jeg kan da i det mindste danne mig en idé om budgettet, vi får brug for.

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *