Home » Generelt » Rejsetips til Thailand

Rejsetips til Thailand

Har du været så heldig at få en billig flybillet til Thailand ( og dem er der mange af her: https://www.rejsepriser.dk/flybilletter/thailand/ ), har du her et par gode tips ti,l hvad du bestemt skal gøre og ikke gøre i Thailand. Der er naturligvis alle de kendte turistattraktioner, men her er nogle rejsetips, som er værd at overveje, når du planlægger din næste tur til Thailand:

  • Få en spaoplevelse ud over det sædvanlige. Besøg the Westin Banyan Tree hotel, hvor der er en fantastisk udsigt over Bangkok.
  • Få en lækker Thai-massage. Bor du på et større hotel, tilbydes det tit på værelset. Det er mere afslappende. Alternativt kan du spørge hotellet, hvor du kan få en god Thai-massage.
  • Se en kabaret. Det er ofte transvestitter, og der er fantastiske kostumer og god musik. Selvom det ikke er på engelsk, er det en stor oplevelse.
  • Få syet noget tøj. Har du for eksempel en favorit kjole, kan en skrædder kopiere den, og du vælger selv stof etc. Skrædderne arbejder bedre ud fra for eksempel en kjole, du medbringer, end ud fra billeder eller tegninger.
  • Mange førstegangbesøgende til Thailand gør ofte den fejltagelse, at de tror, de kan gå til alting eller leje en tuk tuk. At gå længere distancer i for eksempel Bangkok er ikke en fornøjelse. Du risikerer liv og lemmer i trafikken, og der er meget forurening. Tuk tuk chauffører tager dig typisk også en omvej for at tage dig til en forretning, hvor de får provision. Du kan komme lige så hurtigt frem med en taxi. Der er taxier med taxameter over hele byen. Undgå taxier, der er parkeret og venter på kunder, da disse chauffører ofte afviser at starte deres taxameter. Hyr en taxi, der køer forbi i stedet, og kræv at de starter taxameteret, når du stiger ind. Du kan give en lille smule i drikkepenge til chaufføren, men det er ikke forventet.

 

 

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *