Home » Hjemmekundskab og Sundhed » Skadedyr er ulækre

Skadedyr er ulækre

For nogle uger siden var vi på besøg hos vore venner Anne og Leif. De bor helt ovre i København, så det er jo det meste af en dagsrejse. Dog ikke som i 70´erne, hvor det var med bil og båd. Nu går det lidt hurtigere, hvor det hele bare kan klares i bil.

Nå, men Anne og Leif havde virkelig gjort meget ud af vort besøg. Der var redt op til os i gæsteværelset. Men da vi kom var Anne helt ude af den. Hun viste os køkkenet, hvordan der kravlede larver rundt på både vægge og lofter. Først troede jeg, at det var maddiker, der kom ned fra loftet. Så jeg jokede lidt med, at det sikkert var naboen, der lå død ovenpå. Man læser jo så meget fra København i aviserne, hvad der sker i Hovedstaden.

Men selvom hun var oppe at køre, så forsikrede hun os, at det ikke havde noget med død og ødelæggelse at gøre – men at hun om fredagen havde købt noget økologisk mad, og det næsten med sikkerhed var nogle møllarver, der havde været i pakken. Så nu var køkkenet fyldt med møl. Hun var helt grædefærdig. Nu havde hun brugt så lang tid på at forberede sig til vores besøg, og så blev det alligevel for meget af det gode. Jeg troede faktisk, at møl var noget, man kun havde i tøj og klædeskabe. Men hun havde været inde og læse om dem. Så hun vidste nok mere, end dem fra skadedyrsbekæmpelse.

Hun for rundt med støvsugeren for at få dem væk. Men der kom næsten bare endnu flere. Det så lidt uhyggeligt ud. Heldigvis kunne de få hjælp af Chrisal Skadedyrsbekæmpelse, der har døgnservice. Men sådan skal det jo være i en Metropol. Der er der ikke noget eller nogen, der holder lukket. Så de kom allerede efter en time og fixede problemet, hvor de sprøjtede lidt rundt omkring i skabene og fjernede den mølpose eller nærmest mølkugle fra madskabet.

Den var aldrig gået i Jylland ! Her kan man ringe til de første 10 skadedyrsfirmaer, men jeg tvivler på, at de dukker op indenfor 1 time. Der er selvfølgelig også lidt større afstande. Men den flinke skadedyrsbekæmper forklarede mig, at deres firma faktisk var fra Jylland, så han var helt sikker på, at den samme gode service nok også gjorde sig gældende på den anden side af bæltet. Han var i øvrigt selv fra Jylland. Så vi forstod helt klart hinanden.

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *