Home » Generelt » Styrketræning – få tonede arme, baller og ben

Styrketræning – få tonede arme, baller og ben

Styrketræning er ikke kun for pumpede fyre og bodybuildere. Det er for alle som ønsker at få tonet sin krop og tabe sig mens man gør det. Der er mange grunde til at man skal styrketræne, her kan du læse om nogle af dem.

Mange har en forestilling om at hvis man går i træningscenter og styrketræner så kommer man til at ligne en pumpet bodybuilder, hvor blodårerne er tydelige og man har kæmpe muskler. Det er ikke virkeligheden, faktisk har man godt af at styrketræne, og det ser også flot ud, hvis man gør det rigtigt.

Det handler ikke om at få store muskler, det handler om at stramme og og få tonede arme, ben og baller. Det er noget af det alle kvinder drømmer om. Hvis du er overvægtig vil du nok opleve at du også taber dig, når du begynder at styrketræne, det skyldes at du får noget motion og dine muskler vil blive meget bedre til at hjælpe til med at forbrænde det mad du spiser. Så alt i alt er det vist det man kalder en win win situation.

Hvis man træner rigtigt og spiser fornuftigt så er det nemt, og faktisk ikke noget man behøver at gå i træningscenter for at gøre. Meget af det kan man gøre derhjemme, da noget af det mest effektive er hvor du bruger din krop som modvægt, eksempelvis squats og armstrækkere.

Kom godt i gang med at styrketræne, læs artiklen her og bliv godt kørende.

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *