Home » Generelt » Dansk modefavorit

Dansk modefavorit

Hvis du er på udkig efter lækkert modetøj til mænd, så er der nok at vælge imellem. Der findes tonsvis af forskellige mærker, modeller, prisklasser og så videre. Jeg har dog altid sværget til den klassiske herremode; herunder skjorter, chinos og pullovers. Det hjælper lidt til at sortere i mængden, og man finder hurtigt sin personlige favorit. Derudover så har den danske herremode altid tiltalt mig, så det hjælper jo kun yderligere til at få sorteret ud i de mange forskellige tøjmærker.

Et af de hotteste tøjmærker til mænd lige nu, er danske Junk de Luxe. Jeg har altid elsket den minimalistiske og simple stil – og de har, igen, fået god vind i sejlene. Både herhjemme og i udlandet. Junk de Luxe er dog også tvunget til at finde den fede stil frem, da der er utroligt mange om buddet, når det handler om lækkert modetøj til mænd.

Mine favoritter til sommeren

Concert crowdJeg har kigget på RIGTIGT meget tøj den seneste tid, for jeg er begyndt at lade godt og grundigt op til sommer. Garderoben skal opdateres gevaldigt, men da pengene ikke hænger på træerne, er det med at vælge med omhu. Herfra skal der derfor også vendes en tommelfinger opad, da Junk de Luxe laver modetøj til fine priser.

Den danske sommer kan være noget lumsk, så jeg går ikke all-in på kun at købe t-shirts og shorts. Jeg skal naturligvis have et par forskellige modeller at vælge imellem, men jeg vælger også at købe en pullover eller to. Og det er særligt her, at Junk de Luxe får lov at skinne.

Min personlige favorit fra Junk de Luxe, er pullover-modellen kaldet ’Emil’. Det er en strikketrøje, der er meget luftig og simpel. Den er som skabt til de lune sommeraftenener, hvor det ikke er helt nok med en skjorte. Jeg vakler lidt imellem at købe den i blå eller brun. Når alt kommer til alt, så tror jeg, at det bliver den blå – den virker bare mere alsidig. Hvis du vil se mere fra Junk de Luxe, så kan du klikke her.

Hvad med dig? Har du en favorit fra Junk de Luxe, og hvad skal du have købt inden sommer?

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *