Home » Idræt og Gymnastik » Nye former for motion i idræt

Nye former for motion i idræt

Som de fleste forældre sikkert husker fra deres egen skolegang er idræt (eller gymnastik som det hed dengang) noget, der traditionelt er bundet sammen med spring over buk og at klatre i reb.

Sådan er det heldigvis ikke længere, vores lærere er meget kreative og med på noderne omkring hvad der sker inden for specielt de små børns udvikling. Vi har for nyligt fået indkøbt nogle firkantede trampoliner til at bruge i “gymnastik” og det er noget der fungerer.

De små børn elsker det og det udvikler deres motorik helt vildt og vi kan se at de fleste er vandt til at hoppe på en trampolin. Ikke nok med at vi bruger dem i lektionerne, men vores børnehave bruger dem også til både at lege på, men også som noget der træner børnenes balance – og så indgår det automatisk i legen.

Der er nogle helt klare fordele som skole ved at være uafhængig af indkøbspolitikker. Vores trampoliner er nogle vi selv har indkøbt sammen med forældrebestyrelsen. De er købe hos www.ude-leg.dk som har været meget behjælpelige med at finde ud af hvilken type der skulle i spil, samt at få det hele leveret direkte til døren.

Det kan varmt anbefales for andre skoler at prøve det samme og at bruge det mere struktureret som en del af den daglige motion.

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *