Home » Generelt » Find en elektriker i Aalborg

Find en elektriker i Aalborg

Her på skolen har vi rigtig meget elektronisk udstyr og det bliver brugt rigtigt meget. Faktisk så er skolens AV udstyr i gang i gennemsnit 3 timer i træk, hver eneste dag, alle dage (også lørdag, søndag og ferier), der er fuld fart på teknologien i undervisningen.Det betyder også, at det er meget nødvendigt, at det hele tiden virker og at der ikke er noget spildtid med at sætte det op og slutte det til.

Dette blogindlæg handler i høj grad omkring den super gode service jeg oplevede ved at bruge en online service til at finde en god elektriker som kunne komme og hjælpe os med at få vores udstyr (og vel mest vores installationer) til at fungere igen.

I det store auditorium har vi nogle gamle elinstallationer og sådan har det været i mange år. Der har det sidste stykke tid været problemer med en af vores stikkontakter, det var som om den havde en læs forbindelse -den virkede for det meste, men en onsdag i April ville den ikke mere.

Et par af lærerne begyndte at trække forlængerledninger, men det er noget farligt noget når man har mange elever som løber rundt omkring. Så, hurtigt ind på Internettet og finde en elektriker i Aalborg. Jeg var måske lidt skeptisk i starten, men allerede en time efter jeg havde trykket på knappen ringede elektrikeren og vi fik en god snak og dagen efter var problemet fikset.

Jeg kan på det varmeste anbefale hjemmesiden, den har reddet vores dag her på skolen og den elektriker er nu ham vi ringer til hver gang der er noget der skal fikses.

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *