Home » Generelt » Nymarksminde – et godt familiested

Nymarksminde – et godt familiested

Nymarksminde, er et godt familiested, som ligger kun 15 minutters kørsel fra Ålborg centrum, og ligger hermed også kun 15 minutters kørsel fra Ålborg lufthavn. Nymarksminde er stedet hvor du kan afholde en bondegårdsferie, med rigtig gode faciliteter både for børn og voksne.

Nymarksminde er et rigtig godt familiested at holde ferie, de har lejligheder med sofa og TV, der er gratis wifi, fin terrasse, eget badeværelse, og køkken med fin spiseplads. Ønsker man at grille på en god sommerdag er der også mulighed for dette, Nymarksminde har et område med grillfaciliteter.

Nymarksminde har flere forskellige aktiviteter så som minigolf, fodboldgolf og en fin legeplads, og børnene kan være med til at fodre stedets dyr, ud over det har Nymarksminde en indendørs opvarmet swimmingpool med lounge område, vandet i swimmingpoolen er saltvand, vandet opvarmes af solvarme, og bassinet er 10×7 meter og 1,5 meter dybt, her er der er fri adgang for overnattende gæster i åbningstiden.

Nymarksminde ligge i natur skønne omgivelser, så her er der rig mulighed for at gå lange ture ved skoven og søerne, du vil kunne nyde den friske luft og høre fuglene synge. Så hermed kan man sige Nymarksminde er en bondegårdsferie i luksus. Rigtig god ferie.

Skulle du have lyst til at få meget mere at vide om denne skønne perle i det nordlige Jylland, så besøg nymarksminde.dk, hvor du kan finde mange flere informationer.

 

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *