Home » Generelt » Quiz på tv – fik du nok med fra folkeskolen?

Quiz på tv – fik du nok med fra folkeskolen?

Når jeg ikke kan finde noget ordentlig i fjernsynet, så slapper jeg altid af med et godt quiz program. Hvis det ikke er til at finde et på tv’et, så kan jeg altid se et online, hvilket er rigtig hyggeligt. Jeg nyder at slappe af med at tænke og skynde mig at svare, før dem i programmet gør det. Jeg holder også af at se, om jeg nu kan et svært spørgsmål, og om et simpelt gæt er nok, nogen gange.

1525R-80001

Det er ikke altid, at jeg har tiden til at kunne se quiz programmer. Derfor er det heller ikke hverdagskost, og jeg kan virkelig nyde, når det endelig kan lade sig gøre. Dog er det lidt svært efterhånden, at finde nogen, jeg ikke har set. Derfor prøver jeg også at lede lidt efter alternativer – også på nettet, hvor jeg blandt andet har fundet denne quizside. Noget som har spørgsmål med, men evt. på en anden måde. Jeg ved faktisk ikke helt, hvad jeg leder efter.

Lidt svært er det faktisk, ikke at råbe op, når deltagerne har svært ved de “nemme” spørgsmål i quiz programmet. Hvis det er noget, jeg har lært i folkeskolen, så burde alle da kunne svaret. Selvfølgelig er det ikke sikkert, at alle har gået i en god folkeskole, eller om man overhovedet lærer det mere, men det burde være almen paratviden. Især hvis man er deltager i den slags shows.

Spørgsmålene i et quiz show er ret nemme først. Derefter bliver de sværere og til sidst meget svære. De første plejer at bestå af almen viden, så kommer usædvanlig og underlig viden, og til sidst kommer der svær viden. Eller det er i hvert fald sådan, jeg vil dele det op efter alle de programmer, jeg har set. Der er selvfølgelig altid nogle, der stikker ud og er helt anderledes. Jeg mener også, jeg har set et program, hvor alle spørgsmålene kom helt tilfældigt. Man kunne faktisk få det mest svære som det første spørgsmål.

Disclaimer

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *